Davina Jacobs

Davina Jacobs

Mijn naam is Davina Jacobs, To Achieve is ontstaan uit een vraag die ik mijzelf stelde. Wat wil ik, wat wil ik bereiken? We willen allemaal iets bereiken, zakelijk, maar ook privé.

What do I want to Achieve?

Wat ik zelf wil bereiken is anderen adviseren en helpen met innoveren. De laatste jaren heb ik een hoop kennis en ervaring opgedaan. Door het volgen van verschillende masterclasses/courses, maar ook door in de praktijk gewoon te doen. De combinatie van theorie en praktijk maken dat ik de juiste adviezen kan geven en daarmee anderen kan helpen. Overigens komt alles wat ik tijdens mijn studie Commerciële Economie geleerd heb, nog steeds heel goed van pas en overeen. Vergelijk het model van Ansoff maar eens met de horizon 1, 2 en 3 van innovatie…. Innovatie is helemaal niet nieuw en moeilijk. Dat wil ik graag meegeven. Hoe moeilijker je doet over innovatie, des te moeilijker wordt het om te innoveren. Want wat betekent innoveren nu eigenlijk?

Door middel van workshops en lezingen help ik mensen geïnspireerd te raken om met innovatie aan de slag te gaan, te laten inzien dat innovatie niet nieuw of eng is en help ik mensen buiten de standaard hokjes te denken. Belangrijker nog je krijgt handvatten mee om er zelf verder mee aan de slag te gaan. Een andere mogelijkheid is dat ik het hele proces of project begeleid. Of dit nu om technologische innovatie gaat of om procesmatige innovatie. Ook kan ik advies geven over hoe je innovatiepotentieel bij medewerkers kunt activeren.

Hoe past To Achieve bij mij?
Ik wil altijd het beste resultaat bereiken. Waar ik me ook voor inzet en wat ik ook doe. Uit die gedachte is de naam To Achieve geboren. Specifiek op het gebied van Innovatie, maar ook in project- en procesmanagement. Innoveren betekent echter niet alleen slagen, maar ook falen. Dit laatste was voor mij persoonlijk eerder nooit een optie. Maar zolang je ervoor zorgt dat leert van het falen, bereik je alnog iets. Hierdoor kan het de volgende keer alleen maar beter gaan!

Wil je de beste resultaten bereiken op het gebied van (zorg)innovatie? Neem dan contact met mij op, samen bespreken we naar de mogelijkheden.

Davina Jacobs