Profiel

davina-jacobs

To Achieve is ontstaan uit een vraag die ik mijzelf stelde. Wat wil ik, wat wil ik bereiken? We willen allemaal iets bereiken, zakelijk, maar ook privé.

Wilt u de beste resultaten bereiken met online marketing? Neem dan contact met mij op, ik ben zowel vast als interim inzetbaar.

Zakelijk wil ik bereiken…..

Soms moet je als je iets wilt bereiken uit je comfortzone treden. Dat is precies wat ik gedaan heb. Omdat ik graag anderen adviseer op mijn vakgebied (online) marketing en mijn kennis deel, besloot ik dat ik eerst zelf meer zichtbaar moest worden op het internet. Daarom ben ik begonnen met bloggen, in eerste instantie alleen op de website Marketing en Communicatie vacatures. Uiteraard maak ik voor het verspreiden van mijn blogs gebruik van social media. Niet veel later heb ik besloten ook een eigen website op te gaan zetten en zie hier het resultaat.

Behalve dat je soms uit je comfortzone moet treden, zal je je ook moeten blijven ontwikkelen om iets te bereiken. De mogelijkheid om me te blijven ontwikkelen vind ik dan ook erg belangrijk. Nieuwe kennis en ervaring opdoen, maar ook met nieuwe ideeën komen. Ik zie online marketing als een puzzel, waarbij ik in iedere situatie probeer de juiste puzzelstukken in elkaar te leggen, oftewel de juiste online marketinginstrumenten te gebruiken om tot het beste eindresultaat te komen. Misschien beleef ik zoveel plezier aan online marketing, omdat ik mijn analytische en communicatieve vaardigheden, maar ook mijn creativiteit hierin kwijt kan. Ik ben er daarnaast van overtuigd dat je alleen een goede online marketeer kunt zijn, wanneer je ook een goede traditionele marketeer bent. Hoe je het ook wendt of keert, de basis ligt in de traditionele marketing.

Kortweg wil ik zakelijk altijd het beste resultaat bereiken en doe dan ook wat daar voor nodig is. Wanneer iemand mij vertelt dat ik iets niet kan (binnen mijn interesses), zal ik altijd net dat stapje verder gaan om anders te bewijzen.

Privé wil ik bereiken…

Privé wil ik graag een goede balans bereiken. Ik vind werken niet alleen leuk maar ook belangrijk, het maakt mij wie ik ben. Maar aan de andere kant heb ik ook een gezin en vrienden waar ik voldoende tijd aan wil besteden. Behalve dat ik graag samen met mijn man en zoontje leuke dingen doe, ga ik ook graag uit met vrienden voor een hapje en een drankje. Kokkerellen en bakken is ook iets dat ik graag doe, maar ook film kijken in de bioscoop of thuis op de bank is voor mij ontspannen. Net als iedereen heb ik ook tijd voor mezelf nodig waarin ik sport, dans (Latijns-Amerikaans) en fotografeer.

Hoe ik ben…
To Achieve, dat is mijn motto! Ik wil dan ook altijd het beste resultaat bereiken in wat ik doe. Op het gebied van online marketing maar ook op het gebied van traditionele marketing en projectmanagement.

Gelukkig ben ik wanneer mijn creativiteit en communicatieve vaardigheden tot hun recht kunnen komen en ik mijn kennis en ervaring kan gebruiken en delen. Ik ben analytisch zeer sterk, een doorzetter, houd van aanpakken en denk in oplossingen. Mijn persoonlijkheid is open, eerlijk en oprecht. Ik kan absoluut niet tegen onrechtvaardigheid en heb respect voor iedereen, zowel mens als dier.

Humor en een sociale (werk)sfeer mogen niet ontbreken in mijn leven.

 

Davina Jacobs